Vad är nytt: Vanderbilt släpper ut den nya versionen av SPC Connect

SPC Connect 2.6

SPC Connect 2.6 kommer att ge en förbättrad plattform för installatörer för att få större kontroll över de tjänster de erbjuder. Låt dem kommunicera och förbättra sin verksamhet. SPC Connect 2.6 överbrygga klyftan mellan säkerhetsinstallatörer och deras kunder.

Funktioner

Kundmeddelanden

SPC Connect erbjuder nu service till installatörer så att de kan kommunicera via SPC Connect-nätverket direkt till sina kunder. Vad den här tjänsten gör att du kan göra är att skapa ett meddelande som kommer att visas i användarens app och kan även skickas via push och / eller email. Titeln, texten och bilderna kan alla definieras av dig och även uppmaningen till handling. Denna uppmaning till handling kan utlösas för att omdirigera till din webbplats och låter dig följa upp med kunder. För att stödja dig bättre kan du också hämta listan över alla kunder som är intresserade av ditt meddelande från SPC Connect-webbplatsen.

Den här funktionen är beroende av en uppdatering till mobilprogrammet för SPC Connect, som kommer att släppas inom kort.

Användarbegränsningar

 

Denna förbättring är avsedd att ge större kontroll över säkerhetsföretaget av servicenivån som de önskar erbjuda genom SPC Connect. Funktionen gör det möjligt för säkerheten att definiera vilka operationer som tillåts av en användare, inklusive alternativ

  • Blockera e-post
  • Blockering push
  • Blockering verifiering
  • Blockerar mobilapp
  • Blockerar verifieringswebben

Verifiering till din enhet

Om en SPC-panel är en del av ett SPC-anslutningsinstallatörskonto, aktiveras en ny funktion på användaranordningen som gör det möjligt för användaren att visa verifieringsdata. Om SPC-panelen inte ingår i ett företag eller företaget har valt att blockera den här funktionen kommer användarna av den panelen inte att se någon förändring. När denna förbättring är aktiverad när ett larm inträffar som har verifiering kan användaren se data och även prata och lyssna live till webbplats.

Leave a Reply