Wat is nieuw: Vanderbilt brengt nieuwe versie van SPC Connect 2.6 uit

SPC Connect 2.6

SPC Connect 2.6 biedt een verbeterd platform voor installateurs om meer controle te hebben over de services die zij aanbieden. Sta hen toe om te communiceren en hun bedrijf te verbeteren. SPC Connect 2.6 overbrugt de kloof tussen beveiligingsinstallateurs en hun klanten.

Kenmerken

Klantmeldingen

SPC Connect biedt de service nu aan installateurs zodat zij via het SPC Connect-netwerk rechtstreeks met hun klanten kunnen communiceren. Met deze service kunt u een bericht maken dat wordt weergegeven in de app van de gebruiker en dat ook kan worden verzonden via push en / of e-mail. De titel, tekst en afbeeldingen kunnen allemaal door u worden gedefinieerd en ook de call-to-action. Deze call-to-action kan worden geactiveerd om door te verwijzen naar uw website en u in staat stellen klanten op te volgen. Om u beter te kunnen helpen, kunt u ook de lijst met alle klanten die geĆÆnteresseerd zijn in uw bericht downloaden via de SPC Connect-website.

Deze functie is afhankelijk van een update van de mobiele SPC Connect-app die binnenkort wordt vrijgegeven.

Gebruikersbeperkingen

 

Deze verbetering is bedoeld om het beveiligingsbedrijf meer controle te geven over het serviceniveau dat zij willen bieden via SPC Connect. Met de functie kan de beveiliging definiƫren welke bewerkingen door een gebruiker zijn toegestaan, inclusief opties

  • E-mail blokkeren
  • Push blokkeren
  • Verificatie blokkeren
  • Mobiele app blokkeren
  • Beveiligingsweb blokkeren

Verificatie naar uw apparaat

Als een SPC-paneel deel uitmaakt van een SPC connect installer-account, wordt er een nieuwe functie op het gebruikersapparaat geactiveerd waarmee de gebruiker verificatiegegevens kan bekijken. Als het SPC-panel geen deel uitmaakt van een bedrijf of als het bedrijf ervoor heeft gekozen om deze functie te blokkeren, zien de gebruikers van dat paneel geen wijziging. Wanneer deze verbetering is ingeschakeld, kan de gebruiker bij het optreden van een alarm met verificatie de gegevens bekijken en ook live naar de site praten en luisteren.

Leave a Reply