Hvad er nyt: Vanderbilt frigiver den nye version af SPC Connect 2.6

SPC Connect 2.6

SPC Connect 2.6 vil levere en forbedret platform for installatører til at få større kontrol over de tjenester, de tilbyder. Tillader dem at kommunikere og forbedre deres forretning. SPC Connect 2.6, der forbinder kløften mellem sikkerhedsinstallatører og deres kunder.

Features

Kundemeddelelser

SPC Connect tilbyder nu service til installatører, så de kan kommunikere via SPC Connect-netværket direkte til deres kunder. Hvad denne tjeneste giver dig mulighed for at gøre, er at oprette en besked, der vises i brugerens app og også kan sendes via push og / eller email. Titlen, teksten og billederne kan alle defineres af dig og også opfordringen til handling. Denne opfordring til handling kan udløses til omdirigering til din hjemmeside og giver dig mulighed for at følge op med kunderne. For at understøtte dig bedre kan du også downloade listen over alle kunder interesseret i din besked fra SPC Connect-webstedet.

Denne funktion afhænger af en opdatering til mobilprogrammet til SPC Connect, som snart udgives.

Brugerbegrænsninger

Denne forbedring er beregnet til at give større sikkerhed til sikkerhedsvirksomheden om serviceniveauet, de ønsker at tilbyde via SPC Connect. Funktionen gør det muligt for sikkerheden at definere, hvilke operationer der tillades af en bruger, herunder valgmuligheder

  • Blokerer e-mail
  • Blokerende tryk
  • Blokerer verifikation
  • Blokerer mobilapp
  • Blokerer verifikationsweb

Verifikation til din enhed

Hvis et SPC-panel er en del af en SPC-tilslut-installerkonto, aktiveres en ny funktion på brugerenheden, som gør det muligt for brugeren at få vist verifikationsdata. Hvis SPC-panelet ikke er en del af et firma eller selskabet har valgt at blokere denne funktion, vil brugerne af det pågældende panel ikke se en ændring. Når denne forbedring er aktiveret, når en alarm opstår, der har verifikation, vil brugeren kunne se dataene og også tale og lytte til webstedet.

Leave a Reply